Skip to content

Våre kurs

20230927 163406 2

 

Gjennomføring

Kursene kan gjennomføres hos dere eller i våre lokaler i Tønsberg eller Sarpsborg. De fleste av våre kurs kan også holdes på ettermiddag/kveld slik at man lettere kan tilpasse i forhold til opprettholdelse av produksjon eller prosjekter.

Vi legger stor vekt på at våre kurs skal være praktisk rettet, og alle våre kurs er derfor med fysisk oppmøte. Kursene våre inneholder mye praktiske demonstrasjoner og øvelser der deltagerne selv får prøvd seg.

Dokumentert opplæring

Forskrift om utførelse av arbeid sier at den som skal bruke arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk, skal ha praktisk og teoretisk opplæring som gir kunnskaper om oppbygging, betjening, bruksegenskaper og bruksområde, samt vedlikehold og kontroll. Opplæringen skal gi kunnskaper om de krav som stilles til sikker bruk og betjening i forskrifter og i bruksanvisning.

Det er for eksempel IKKE nok å få en kort demonstrasjon av hvordan liften eller fallsikringsutstyret fungerer før man tar den/det i bruk. Dette er utstyrsspesifikk opplæring og kommer i tillegg til den dokumenterte opplæringen du får hos oss.

Kursbevis/kompetansebevis

Etter gjennomført kurs vil du få et kursbevis som du kan bruke som dokumentasjon på at du har mottatt nødvendig eller lovpålagt opplæring.

Deltar du på et kurs som følger kravene om dokumentert opplæring i Forskrift om utførelse av arbeid, f.eks. bruk av fallsikring, arbeid i høyden, personløfter/lift, bruk av stillas, farlig verktøy mv., vil du få utstedt kompetansebevis fra Sentralregisteret.

Hvis du kan dokumentere at du har gjennomført dokumentert opplæring fra tidligere på noen av de andre områdene vil du også få muligheten til å slå kompetansebevisene dine sammen til ett kort.

Kontakt oss

Vi hjelper dere med SHA/HMS og beredskap i din bedrift eller prosjekt.

 

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.